Stichting Hobbyserver

Sponsors

Multicopy Maastricht

MulticopyBij MultiCopy Maastricht, dé allround grafische partner voor al uw drukwerk, kunt u terecht voor kopieën en digitale diensten. Naast drukwerk kunt u bij MultiCopy Maastricht terecht voor de complete productie en verspreiding van direct mailings, voor het printen van bouwtekeningen, posters en zelfs complete beursstands. Maar ook voor de productie van nieuwsbrieven, magazines, flyers, brochures, folders, prijslijsten, voor afwerking als lamineren, inbinden en plastificeren en natuurlijk voor een breed scala aan digitale grafische diensten. MultiCopy Maastricht is allesbehalve een copyshop maar hét adres voor bedrijven en organisaties die zorgenvrij grenzen willen verleggen door hun grafische presentaties slimmer, beter, efficiënter of mooier te laten maken.

Multicopy Maastricht sponsort al het drukwerk (waaronder de posters) en heeft soms enkele kleinigheden zoals een muismat of een bureaukalender cadeau voor de deelnemers!

Klik hier om naar Multicopy Maastricht te gaan

Regenboog/Gigatronic

Aan de rand van het centrum van Sittard, op nog geen 2 minuten lopen van het station en makkelijk met de auto te bereiken vindt u Gigatronic, al meer dan 35 jaar bekend onder de naam Regenboog elektronica. De Regenboog heeft als streven om de klant een zo snel en perfect mogelijke oplossing te geven en dat met meer dan 35 jaar ervaring in de elektronica branche. Hun leveringsprogramma bestaat uit elektronica onderdelen, Electro, Lampen, Batterijen, communicatieapparatuur, Professionele kabels, Satelliet, Licht & geluid en computer accessoires. Doordat Regenboog vele contacten heeft in binnen- en buitenland kunnen zij de thuisgebruiker maar ook de professionele gebruiker bedienen van alle gemakken en dat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. De Regenboog hoopt je een keer te mogen verwelkomen in hun winkel!

De Regenboog in Sittard sponsort compoprijzen, zodat de winnaars van de compo’s nooit met lege handen naar huis gaan!

Klik hier om naar Regenboog-sittard.nl te gaan

SPAM Energy Drink

SPAM ENERGY-DRINK: REAL TASTE FOR NORMAL PRICE! Spam Energy-drink is een energy-drink met een unieke real taste formule. De ingrediënten zijn met zorg gekozen om zo een goede smaak te krijgen en natuurlijk een energy-drink die maximaal werkt! Spam zorgt voor extra energie als je dat nodig hebt. Spam houdt je fit en geconcentreerd! Daarnaast is Spam ook nog eens betaalbaar!! De werkzame stoffen in Spam energy-drink zijn Taurine, Cafeïne, Glucoronolactone, Vitame B6 en B12. 1 blikje Spam energy-drink bevat net zoveel cafeïne(3g/l) als 2 tot 4 kopjes. Het is hoe sterk je de koffie zet. Spam is verkrijgbaar in de betere supermarkt en benzinestation. Doe de Spam test en je zult overtuigd zijn van de smaak en kwaliteit!

SPAM sponsort energydrinks. Dit betekent voor de lanners ijskoude blikken energydrink! Moe worden is hierbij dus uitgesloten!

Klik hier om naar SPAM Energy Drink te gaan

Digitalfix

Digitalfix is een ICT service eenmanszaak die particulieren en bedrijven in de regio Maastricht ondersteunt bij hun ICT zaken. Hardwareproblemen, softwareproblemen, netwerkproblemen, etc. Alle computergerelateerde problemen worden door Digitalfix professioneel opgelost. Digitalfix is telefonisch en per email 24/7 bereikbaar.

Digitalfix zorgt voor zowel de hosting als het onderhoud van de Hobbyserver website.

Klik hier om naar Digitalfix.nl te gaan

Technical Event Support

Technical Event Support“Voor verhuur en organisatie van geluid en licht voor verschillende soorten evenementen kan je terecht bij Technical Event Support. Professionele apparatuur is beschikbaar voor opnames, mixen en projecteren.”

Technical Event Support sponsort de apparatuur waarmee we tosti’s maken, koffie zetten en voedsel warmhouden. Ook zorgt ze ervoor dat de freakshow beeld en geluid heeft.

Klik hier om naar Technical Event Support te gaan